Saltar al contenido
Noticias

Convenció Èxit 2023-24: Transformació Digital i el futur de l’entitat

22-01-2024
Fundación Exit

En el marc del pla estratègic 2022-2025 de Fundació Èxit, un dels eixos d’acció és la Transformació Digital de l’entitat. Així és com es va decidir que aquest fos el tema principal de la Convenció Anual de la Fundació, fent-lo coincidir amb les accions relacionades amb el tema que s’han dut a terme gràcies a la subvenció Next Generation atorgada pel Ministeri d’Assumptes Socials i Agenda 2030, i el suport de la Unió Europea.

La convenció, que se celebra anualment, va reunir a tot l’equip professional a Barcelona per a posar en comú les accions de transformació digital dutes a terme en els mesos previs, així com realitzar activitats de creixement i team building. Va representar un espai crucial per a l’anàlisi dels canvis estratègics i l’alineació de l’equip amb els objectius a llarg termini

Team building

La jornada es va inaugurar amb una benvinguda a càrrec de Consuelo Castella, Presidenta del Patronat, i Nacho Sequeira, Director de Fundació Exit. Tots dos van dedicar aquest espai a agrair personalment a cada membre de l’equip el seu treball i dedicació amb la missió de l’entitat.

La segona sessió de la jornada va tenir un enfocament de team building, destacant la importància de la cohesió grupal en l’entorn actual de canvis constants. Es va dur a terme un joc tipus quiz organitzat per l’equip de comunicació, centrat en dades clau de la Fundació i el seu reposicionament estratègic, així com curiositats i altres elements.

Exit_Taller_Agile_31

Competències en l’era digital 

Blanca Gómez, patrona de Fundació Èxit i membre de la comissió de nomenaments, va compartir perspectives fonamentals sobre les competències necessàries en un entorn transformat per la digitalització. La presentació va servir com a base per a reflexionar sobre l’adaptabilitat i el desenvolupament d’habilitats rellevants dels equips per a assumir els canvis tecnològics futurs.

Taller sobre metodologies ‘agiles’

La sessió sobre treball col·laboratiu, facilitada per Maite Moreno Bosch, Fundadora i sòcia de l’Agència MondayHappyMonday, va abordar la importància de les metodologies àgils en un entorn professional dinàmic. Es va enfocar en la flexibilitat com a clau per a mantenir-se eficients i competitius en un context de canvi continu a través de tres activitats sobre les metodologies àgils en entorns de treball.

Exit_Taller_Agile_38

El punt culminant de la jornada va ser la presentació de GenExit, la nova plataforma de Fundació Exit en la qual joves, voluntaris, docents i l’equip Exit tindran el seu lloc de trobada i interacció a través dels projectes de la Fundació.

Transformació digital
Convenció Èxit 2023-24

Presentació de GenExit: la nova plataforma de Fundació Èxit

El punt culminant de la jornada va ser la presentació de GenExit, la nova plataforma de Fundació Èxit en la qual joves, voluntaris, docents i l’equip Èxit tindran el seu lloc de trobada i interacció a través dels projectes de la Fundació. A mig camí entre un campus virtual i una xarxa social interna, GenExit és el projecte de més pes en el procés de transformació digital de l’entitat i ha estat liderat per Andrea Robles Castro, Product Manager IT, de la mà de l’Agència Jelliby.

La convenció anual 2023-24 va ser un espai de reflexió i alineació estratègica. Des de l’aprenentatge de noves competències fins a la posada en comú de les noves eines digitals al servei de la Fundació. La convenció reflexa, un any més, el compromís de Fundació Exit amb la innovació i l’adaptabilitat.

cabecera_equipo-profesional

¿Quieres colaborar con Fundación Exit?

Tú también puedes ser parte de la solución al abandono escolar prematuro en España.

¡Colabora!